olycksdrömmar

jag skrev ett långt inlägg om kärlek, men det går inte. jag är inte klok, vet inte vad det har tagit åt mig.

Jag är ensam i en liten kropp och kan inte ta mig ut. Smyger mig runt att hörn och kanter och smeker på ryggen. Kysser halsen och dricker blodet. Kysser halsen... kanske var det halsen som jag ramlade ner i. Jag klättrar över revbenen till lungorna och försiktigt trevar jag mig till ditt hjärta. Där bultar det, om man bara kunde se in. Bultar blod som en vattenkran, jag dricker snabbt och hela min kropp och själ blir du. Bara du.

ultimatum

jag måste sluta förälska mej i människor. jag gör det alldeles för ofta. men jag är så sjukt kär i harry potter. han är så otroligt snygg i fjärde filmen, jag tror jag dör. så ska min framtida man se ut.. och han kan gärna vara lite som PF, hetsig, hård och allmänt skakig. eller förästen, man kanske inte ska ha några förväntningar. det är ju insidan som räknas. Ha, om ändå livet vora så lätt!


detta är min nya bakgrundbild. asså gud jag måste verkligen sluta....

voulez vous

allt reser sig sakta.

Ett klocktorn är ett torn för upphängandet av klockor. Det kan innehålla en eller flera klockor, såsom kyrkklockor, slagklockor och/eller klockspel. I moderna byggen kan tunga kyrkklockor, slagklockor och klockspel ersättas med mindre metallstänger vilka förstärks elektroniskt och vars ljud förs ut genom högtalare.

Vid byggandet av klocktorn ska arkitekten ta hänsyn till att de rörliga klockorna i tornets övre del kräver en stabilare konstruktion. När det finns flera klockor i tornet för att spela musik med dessa kallas det klockspel.


röd rosett

Vi ses på måndag.
"Okej."

Åh, allt jag ser är hans vita hår och hans smutsiga händer!


rein norberg

jag har en dröm om att bli författare. det är bara en dröm, inte ett påstående. idag på våran "evalektion" så kom en författare med vitt hår lockigt hår och glasögon in och säger hej jag är författare. jag tänker vad är nu detta för skit och ger laura en blick som bara vi förstår och sen örjar han prata. det var bara så himlans häftigt. han hade så rätt i allt han sa. de han sakommer att sätta sig i min hjärnbark för evigt och det kommer säkert göra att jag om 10 år står där med min ny tryckta bok i handen. kärlek till dej mister rein!
men nej, jag ska inte bli kär i en 70åring igen, även om han var lite lik MrGlennsÖverSjöOchStrand Mossop.


värderingar

Once upon a time I used to read your disturbed poems and listen to all your stupid songs, but now I decided to stop. Decided to stop writing about you. Now you're only loud without a sound. Nothing.
Jag ska sluta skriva sanning också. Rein Norberg inspirerade mig idag. Han är min nya idol men inte ens han kan begripa vattendisiga känslor.
Vi är bara fria, vi är bara människor, vi är rädda men vi måste leva. Detdär om att leva ja...

oddfelliz

ANNA! Jag har fixat bloggen och härmed kära läsare beslutar jag att vi INTE flyttar till blogspot.
Jag har fått en daglig övningsbok och nu ska jag börja ta mina årslöften tillgodo. GODKVÄLL!
you're the one below

colorelle

den här bloggen är så ful. den är så himlans ful så ingen vill läsa den. det är lite synd faktiskt för laura och jag ska skriva vackert. fast vi ska flytta den till blogspot.

jag var så ledsen idag, ledsen för att mina kännslor för PF börjar svalna. fast jag borde ju egentligen inte vara ledsen, för det är ju mina känslor som svanlar. fast dom är inte helt släckta. polotröjan var ju bara inte lite grr som han hade på sig idag.
visst ja, vackert var det ja.
snön är så vacker så jag dör. det var så vackert när jag gick hem att jag önskade att jag hade haft en kamera i min hand, så jag kunde ha tagit kort på livets vackra skapelse.
åh nej, nu börjar det låta som en modern dikt ur bibeln...

what the fuck is going on

jag håller med om annas boktips, det gör jag verkligen. jag funderade faktiskt senast igår på att gå till biblioteket och låna den igen, även fast jag har tusen böcker att läsa. förresten var det i höstas vi läste den.
dagarna går långsamt, åh så långsamt. orden kommer långsamt. vem njuter egentligen av lov? ingen.
anna, vi gör det på måndag!

svinröra

Vi borde sluta med att jämföra.
Jag jämför dig hela tiden. Räknar dina minus och plus på fingrarna. Iakttar i smyg så att ingen anar nåt. Minspelet som går och förändras, vill vara med hela tiden. Jag vet inte om någon tar mig seriöst, hon som lyssnar på konstig musik typ. Som gör helt udda saker. Inge vill se under mitt skrivbord, men där sitter jag.
Ingen förstår nånting. Det är en bra fördel. Jag drömmer om vi båda var 15.
Ses på tågcentralen vill väl alla nån gång i livet.
Jag undrar som Anna, hur ska det här sluta? Bloggen, jaha okej. Men allt! När jag tänker allt menar jag oftast inget men nu menar jag allt. Det låter förstort, jag är för liten för livet. Ingenting att bekymra sig om.
Jag skriver på dom tråkiga dagarna och min vals. Valsar genom allting, i tretakt. Tiden ger ingen plats för livet. Man måste ta tiden själv.
Läs Sommarboken.

undanflykter

en blogg av bara mig och laura. hur ska detta sluta? vi kommer skriva på ett sätt som bara vi kan förstå och då kommer ingen vilja läsa. förutom dom som bara läser för att dom inte har nåt liv. jag svär på att en tjej vars namn börjar på l och slutar på innea kommer följa våran blogg. för hon älskar mej och laura, hon vågar bara inte erkänna det.
laura och jag har många hemligheter. hemligheter är kul och mystiskt. bara så att ni vet lixom.
och förästen så vet vi inte vad klocktorn betyder, det är bara ett fränt ord. sådeså.


jag skulle gå på bio ett tag

Åkte skrillor idag också. Det var roligt faktiskt, ska göra det snart igen.
Överlevde bubbelblåsningen. Trodde att jag skulle dö, verkligen. Som om någon, hela världen, följde eftermig och använde kikare för att se vilken avbiten och smutsig polkagris jag sög på. Men jag dog inte. Överlevde. Inget hände.
Det här är min och Annas blogg. Vi skriver magiskt och svårläst. Välkommen att förstå!

RSS 2.0