vilda ögon äter upp mitt hår och kräks

åh Älskade Anna, lämna mig inte i sommarlovets grus och damm.
jag riskerar så lätt att ramla i poolerna med tjockt vatten, kanske kväver de mig.
regnet attackerar mig med lugn, det regnar inuti mig, hur går man sönder inuti?
emma gloria stirrar på mig på natten, hon är mina uppskrapade myggbett som svider i sömnen, jag saknar henne och hon finns ingenstans! Jag ska bryta mig in i din mörka lägenhet och stjäla, tataTA allt som är ditt.
blir du också lugn av mörker och regn?

pärlor

han undrar varför, varför jag inte bekräftade mina undanflykter. jag undrar varför han inte tror, inte försöker tro på något som inte är möjligt. kanske har han och hans fru någon gång diskuterat vid matbordet, varför hans barn behöver tandställning, varför hans föräldrar bor i husvagn.
han måste börja dricka ut glaset, istället för att säga kanske.
jag måste göra det ikväll, nu eller aldrig. annars kommer metallspjälsängarna stå kvar i de gula rummet, skrikandes som ondskanboken i våran bokhylla. han är en fruktansvärt irriterande fluga som surrar runt mitt livsplanet! jag kan inte bli av med honom utan flugsmälla.
så jävla synd.

jag fyller år idag och nu sätter vi igång laura!


spindlar i munnen

JUST NU läser jag helvanliga och tråkiga och romantiska böcker, det handlar bara om det, och dom kryper och kliar fram i min kropp, jag har ingetingetinget tålamod och får panik på tråkighet. Jag målar mina läppar i snygga röda former, jag experimenterar OH det tar snart slut, skolan, allt! Vart tar vi vägen sen? In i dig?
JUSTDET vi måste skriva anna! Skriva så att pennan brister. Hans hjärta ska brista, han ska gråta av vemod. Han ska spränga våra grymma rostiga fängelsehålor med dynamit och kyssa oss i pannan och skratta av lättnad. Kan han skratta av lättnad? Kan han gråta?
Jag är sorgligt ovetande om vad jag gör vissa stunder, ett psycho är vad du är. Börjar tröttna på tiderna...

RSS 2.0